10 راهکار برای ساخت اکانت لینکدین حرفه ای

اکانت لینکدین حرفه ای

10 راهکار برای ساخت اکانت لینکدین حرفه ای

اکانت لینکدین حرفه ای

لینکدین به‌عنوان یک شبکه مجازی یک فضای بسیار مناسب و ایدئال برای صاحبان مشاغل و کسانی‌ست که به دنبال یک شغل مناسب در حوزه تخصصی خود هستند.

لینکدین شرایطی را برای کاربران خود به وجود آورده تا بتوانند موقعیت‌های مختلف کاری را بسنجند و در یک شرایط رقابتی سالم انتخاب درستی داشته باشند.

بهتر دیده‌شدن کسب‌وکارهای مختلف، دسته‌بندی فرصت‌ها، مقایسه مشاغل مختلف، اعلام شرایط استخدام و بسیاری از موارد دیگر باعث شده تا لینکدین به‌عنوان یک شبکه منسجم و هدفمند، به کاربران خود اجازه دهد تا دید حرفه‌ای‌تری به بازار کار داشته باشند. اما در هر فضای مجازی، شناخت درست و درک صحیح باعث می‌شود تا نتایج بهتری حاصل شود.

به‌عنوان کاربر لینکدین، ساخت یک حساب کاربری حرفه‌ای به شما کمک خواهد کرد تا صاحبان مشاغل مختلف شناخت کامل‌تری از شما پیدا کنند و شانس بهتر دیده‌ شدن خود را بالا ببرید.

در اینجا می‌خواهیم 10 راهکار مهم و اساسی برای ساخت اکانت حرفه ای لینکدین را به شما معرفی کنیم.

 

10 راهکار مهم برای ساخت اکانت لینکدین حرفه ای

1.انتخاب عکس پروفایل حرفه ای: استفاده از عکسی با کیفیت و رسمی که شما را به عنوان یک فرد حرفه‌ای نشان دهد. نور مناسب و زمینه ساده کمک می‌کند تصویر شما بهتر به نظر برسد. به هیچ عنوان از عکس تار شده استفاده نکنید و سعی کنید یک عکس پرانرژی از خودتان انتخاب کنید.

 

  1. 2. ساخت یک هدلاین دقیق و گویا: در این بخش شما باید خیلی مختصر و مفید در مورد شغل و تخصصتان بگویید و دقیقا برای کاررمایان روشن کنید که در کدام حوزه و قسمت میتوانید شروع به کار کنید.به این نکته بسیار مهم دقت داشته باشید که اولین چیزی که مورد توجه بازدیدکنندگان صفحه شما قرار میگیرد هدلاین شماست.

 

3.سامری summery : نوشتن سامری را میتوان مهمترین بخش ساخت پروفایل به شمار آورد. در این قسمت شما باید قادر باشید تا یک رویوی کلی از خود را به کارفرمایان ارایه دهید.
از روحیه کاریتان، تخصص دقیقتان، اینکه می‌خواهید در آینده به چه اهدافی برسید و حتی از علایق شخصیتان بگویید.
یک سامری تقریبا همان کاری را انجام میدهد که بیوی اینستاگرام برای مخاطبان انجام میدهد. در نظر داشته باشید که اولویت شما در دادن اطلاعات از خود در سامری نباید در قالب فضایی مثل اینستاگرام باشد مثلا برای یک کارفرما مهم نیست که شما در ماه آبان به دنیا آمده اید یا بهمن!

 

  1. تجربیات Experiences : در این بخش که مورد توجه اصلی بسیاری از کارفرمایان قرار میگیرد شما باید تجارب خود در شغلی که در آن جویای کار هستید را به مخاطبان خود ارایه دهید.
    اگر در ارتباط با کار خود حتی یک دوره آموزشی دیده اید،آن را از قلم نیندازید. برای مثال اگر در حوزه کپیرایتینگ به دنبال کار هستید و در حوزه دراماتوژی تجربه ای دارید حتما آن را ذکر کنید.
    شما اطلاعی از طرز فکر دقیق کارفرمایان خود ندارید و شاید همین نکات کوچک و به ظاهر بی اهمیت برای شما، در انتخاب شدنتان بسیار تاثیر گذار باشد.

 

  1. 5. وارد کردن مهارت ها skills: از نکات مهم دیگری که باید دقت بالایی در پرکردن آن داشته باشید اشاره به مهارت هایی است که لینکدین به عنوان نمونه در ارتباط با حوزه کاری شما به صورت تیتر وار در اختیار شما قرار میدهد و شما با کلیک کردن روی آن‌ها به لیست خود اضافه میکنید.

 

6.سوابق تحصیلی : از دیگر نکات مهمی که در استخدام شما و دیده شدنتان مهم است مدارک دانشگاهی و آکادمیک شماست که باید در این قسمت به آن اشاره کنید. اگر در یک محیط آکادمیک یک مقاله ارایه کرده اید یا در فضایی مثل مجتمع فنی ها مدرکی دارید حتما به آن اشاره کنید.

 

7.تاییدیه ها endorcements: از دوستانتان در فضای لینکدین بخواهید که به عنوان کسانی که از مهارت های شما اطلاع دارند در زیر پست هایتان شما را تایید کنند. این موضوع میتواند برای کارفرمایان بسیار حایزاهمیت باشد که کسانی در حوزه تخصصی کارشان، شما را به عنوان یک متخصص حرفه ای تایید میکنند.

 

  1. اکتیو باشید : به این نکته مهم در فضای لینکدین واقف باشید که باید تمام تلاشتان را بکنید که یک عضو روح و نظاره گر نباشید. ست بگذارید و سعی کنید فقط و فقط در ارتباط با حوزه کاریتان پست بگذارید.
    اینجا لینکدین است نه ایستاگرام! اگر میخواهید از غذایی که ناهار میل کردید پست بگذارید اینجا فضای مناسبی برای این کار نیست.
    اگر تجربه ای از یک فضای کاری یا همکاری دارید با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
    به عنوان مثال اگر در مورد نحوه صحیح نوشتن یک بلاگ در یک حوزه تخصصی مشکلی دارید میتوانید آن را در فضای لینکدین مطرح کنید.
    نسبت به نوتیفیکیشن های لینکدین بی تفاوت نباشید و سعی کنید با افراد مرتبط با حوزه کاریتان کانکشن برقرار کنید.

 

  1. پروفایل خود را آپدیت کنید: سعی کنید اگر مهارت جدیدی کسب کردید یا در حوزه کاری خود که اکنون فعال هستید ارتقای شغلی دریافت کردید با دوستان خود در میان بگذارید.آلگوریتم لینکدین به شکلیست که میتواند مواردی مثل این را تشخیص دهد و اکانت شما را در معرض نمایش بیشتری قرار دهد.
  2. پروفایل لینکدین شما در واقع ویترین کاری شماست.شاید شما در حوزه کاریتان بسیار حرفه ای و کاربلد باشید اما کسی در لینکدین اطلاعی از این موضوع نداشته باشد.مسیول این اتفاق ناخوشایند شما هستید نه دیگران!

 

10.ایجاد لینکدین پریمیوم: روشی که میتواند شما در یک لِوِل و سطح بسیار بالا به مخاطبان لینکدین معرفی کند. شما میتوانید با هزینه ای بسیار کم اقدام به ایجاد اکانت پریمیوم لینکدین کنید.

لینکدین پریمیوم باعث بیشتر دیده شدنتان در این شبکه اجتماعی خواهد شد و شما قادر خواهید بود کانکشن های قوی تر و کاربردی تری را ایجاد کنید. تسلط بالاتری به اینتراکشن های صفحه تان خواهید داشت و هر شخصی که پروفایل شما را ویزیت کند برای شما به صورت نوتیفیکیشن قابل رویت خواهد بود.

 

جمع‌بندی

لینکدین یک شبکه اجتماعی‌ست که از طریق آن می‌توانید نسبت به تخصص و شغلی که در آن مهارت دارید اعلام‌حضور کنید و به دنبال فرصت‌های بهتر و حرفه‌ای‌تر باشید.

اگر می‌خواهید از این فرصت فوق‌العاده درست استفاده کنید باید سازوکار آن را بلد باشید. باید بدانید که اینجا رویکردی متفاوت با سایر شبکه‌های اجتماعی دارد و باید در جاده درست به مسیر خود ادامه دهید.

موضوع کاری؛ این آن چیزی‌ست که باید روی آن مانور دهید تا سایر کاربران لینکدین روی شما حساب کنند و شما را جدی بگیرند، نه فقط شما را؛ کاری که می‌خواهید از آن کسب درآمد کنید.

پس با رعایت نکات بالا سعی کنید گام بلندی در ایجاد اکانت لینکدین حرفه‌ای بردارید و به خودتان کمک کنید که در این شبکه گسترده به‌درستی دیده شوید.